Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (4.11 secunde)
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
Primaria Craiova a decis sa mentina sensul giratoriu de la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu. ... Primaria vireaza la dreapta Pentru a nu incurca traficul, autoritatile locale s-au gandit inca de la inceput sa largeasca strazile Popa Sapca si Ion Maiorescu.
Perchezitii DNA la Primaria Capitalei. ... Ar fi vizati Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, si sotia acestuia, pentru fapte de coruptie.
Primaria orasului Aninoasa, din Valea Jiului, este la un pas de a intra in faliment din cauza datoriilor de ordinul zecilor de miliarde de lei pe care le-a acumulat catre diversi furnizori de servicii.
Primaria Craiova a reusit sa stabileasca, din a doua incercare, firma care se va ocupa cu dezinsectia si deratizarea domeniului public, activitati pentru care au fost alocate cate 1,5 miliarde de lei.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Primaria Craiova are nevoie de 2,5 miliarde de lei pentru a intocmi o harta a zgomotului din oras, demers obligatoriu, impus de o directiva a Uniunii Europene, prin care se urmareste depistarea si masurarea nivelului de zgomot din zonele aglomerate.
Reprezentantii Primariei sectorului 1 spuneau, anul trecut, ca Primaria are un contract pe 15 ani cu Romprest, fara a preciza valoarea lui. Si in sectorul 5, Romprest executa serviciul de salubrizare in baza unor contracte atribuite direct, fara negociere, de primaria generala a Bucurestiului.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare. ... In etapa urmatoare, primaria urma sa organizeze licitatie pentru concesionarea serviciului.
Primaria Craiova a decis saptamana trecuta sa trimita o comisie de analiza care sa ia la puricat rezultatele economico-financiare ale Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL).
Primaria craioveana nu are nici cea mai vaga idee cum sa acceseze banii pe care ii va aloca guvernul pentru rentabilizarea furnizarii agentului termic si reabilitarea termica a locuintelor.
Functionarii din Primaria Craiova ignora ordinele venite de sus si incalca Legea nr. ... Primaria Craiova se dovedesete incapabila sa-si respecte propriile restrictii pe care le-a impus jurnalistilor craioveni, in urma cu cateva saptamani.
Primaria municipiului Constanta. ... Potrivit legii, a precizat ministrul Mediului ieri, plajele care apartin domeniului public al statului, este inalienabil, dar, cu toate acestea, Primaria Constanta a instrainat o suprafata de plaja.
Primaria Eforie si Uniunea Democrata a Turco-Tatarilor Musulmani din Romania demareaza, in comun, o serie de activitati, precum concursuri sportive, care reunesc participanti ai mai multor etnii.
Primaria nu mai da bani Popescu sustine ca primarul saboteaza activitatea serviciului pe care il conduce prin intirzierea unor decontari. ... "De la inceputul lui 2006 Primaria nu a mai decontat cheltuielile facute de noi.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
In alta ordine de idei, Consiliul Judetean Constanta s-a implicat in sprijinirea populatiei din comunele Oltina si Ostrov, coordonand actiunile de strangere de ajutoare si trimiterea acestora, actiune la care au participat, printre altii, Primaria Municipiului Constanta, Primaria comunei Cumpana, Primaria comunei Valu lui Traian si grupul parlamentarilor PSD.
Primaria Valu lui Traian are insirate, pe pereti, de cum intri in cladirea frumos renovata, fotografii cu toti primarii - de la infiintarea Primariei si pana in prezent.
"Legal, omul ramane proprietar pana in momentul in care va dori sa faca schimb cu primaria, care este proprietara terenului unde are noua casa si care il are in concesiune pe o perioada de 49 de ani cu o perioada de prelungire.
Primaria Craiova aloca astfel opt miliarde unei cauze pierdute, parcurile si gradinile de sute de miliarde retrocedate fostilor proprietari nemaiputand fi protejate. ... In aceasta situatie, proprietarii pot solicita autorizatii de construire, primaria inregistrand la aceasta ora opt astfel de cereri.
google-analytics.com